Γίνε μια χαρούμενη νύφη με τις συμβουλές μας για τη μέρα του γάμου

    Ο γάμος σας, η μέρα που ονειρεύεστε και προετοιμάζετε τόσο καιρό πριν, φτάνει κι εσείς είστε η νύφη κι ο γαμπρός κι έχετε να τακτοποιήσετε μόνο μερικές τελευταίες λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει ότι όλο αυτό το διάστημα ήσασταν οργανωτικοί και κάνατε μεθοδευμένες κινήσεις, γι αυτό άλλωστε κι εμείς στο teleiosgamos.gr βρισκόμαστε δίπλα σας και σας συμβουλεύουμε σε κάθε σας βήμα. Ετοιμάσαμε λοιπόν για εσάς μερικές συμβουλές που αν τις ακολουθήσετε θα ζήσετε τη μέρα του γάμου σας χωρίς άγχος.

Σας έχουμε ήδη τονίσει πόσο σημαντικό είναι να αισθάνεστε άνετα και ιδιαίτερα να διατηρήσετε ξεκούραστα τα πόδια σας. Γι αυτό να έχετε μαζί σας κι ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια που θα φορέσετε μόλις νιώσετε τα πόδια σας ότι θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται. Δεν θα το παρατηρήσει κανείς στη δεξίωση κάτω από το μακρύ νυφικό σας.

Φροντίστε ώστε η ουρά του νυφικού σας να μπορεί να μαζευτεί, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν χορεύετε και γενικότερα θα αισθάνεστε άνετα σε όλη τη διάρκεια της δεξίωσης. Ο τρόπος που θα μαζεύεται θα πρέπει να είναι ασφαλής ώστε να μην υπάρξουν …… ατυχήματα, όπως να πατήσετε και να ξηλώσετε το φόρεμα ή να μπλεχτεί το τακούνι σας και να σκοντάψετε. Μερικές μεγάλες και μεσαίου μεγέθους παραμάνες αποδεικνύονται πάντα χρήσιμες!

more
Tips βάπτισης

     Η οργάνωση της βάπτισης θα πρέπει να αρχίσει νωρίς, γιατί είναι αρκετά αυτά με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείτε. Στον σχεδιασμό μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από τον νονό ή την νονά γιατί μην ξεχνάτε πως από εδώ και πέρα ο ρόλος τους στην ζωή του παιδιού σας θα είναι σημαντικός. Ορίστε ημερομηνία. Σκεφτείτε όχι μόνο πότε βολεύει εσάς αλλά και τους νονούς γιατί και οι δύο θα πρέπει να προγραμματίσετε τις υποχρεώσεις σας αλλά και …. την τσέπη σας! Φροντίστε η ημέρα που θα γίνει το μυστήριο να βολεύει τους περισσότερους καλεσμένους ώστε να είναι όλοι παρόντες και πχ. να μην είναι εργάσιμη μέρα.Κλείστε την εκκλησία στην οποία θέλετε να γίνει η βάπτιση έγκαιρα ιδιαίτερα αν σκοπεύετε να γίνει εποχή που τελούνται πολλά μυστήρια ώστε να είναι διαθέσιμη.

Κάντε την λίστα καλεσμένων σας σύμφωνα με το budget σας και φυσικά τις επιθυμίες σας. Οι καλοί φίλοι και οι συγγενείς είναι αρκετοί για να μοιραστούν μαζί σας την χαρά σας και να ευχηθούν στο παιδάκι σας.Κάντε έρευνα αγοράς και καταλήξτε σε μπομπονιέρες που θα σας αρέσουν και θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας ώστε να κρατήσουν αυτό το ενθύμιο βάπτισης και κάθε φορά που το κοιτούν να έρχονται στο νου τους όμορφες αναμνήσεις.

more
Χρειάζεται αλήθεια να τους καλέσεις στο γάμο σου;

   Το έχουμε πει και θα στο ξαναπούμε.. Το να καταλήξεις στους καλεσμένους του γάμου σου είναι πιθανότατα η πιο δύσκολη απόφαση που έχεις να πάρεις κατά τη διάρκεια της οργάνωσης του γάμου σου. Αλλά εμείς τι είμαστε εδώ; Για να σου κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη… Δέκα απλές ερωτήσεις. Και απλά απάντα με ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Και μετά μέτρα τα ΝΑΙ σου και μάθε τι πρέπει να κάνεις. Ευκολάκι εεε;

- Είναι οικογένεια;
- Συζούν ή είναι σε σοβαρή σχέση με άτομο της οικογένειας σου;
- Είστε φίλοι πάνω από 10 χρόνια;
- Έχετε μιλήσει τον τελευταίο χρόνο;
- Τους συμπαθείς;
- Ο/Η αγαπημένος-η σου τους συμπαθεί;
- Ήσουν καλεσμένη (ή θα είσαι καλεσμένη) στο γάμο τους;
- Σε έχουν βοηθήσει στην οργάνωση του γάμου;

more