Γίνε μια χαρούμενη νύφη με τις συμβουλές μας για τη μέρα του γάμου

    Ο γάμος σας, η μέρα που ονειρεύεστε και προετοιμάζετε τόσο καιρό πριν, φτάνει κι εσείς είστε η νύφη κι ο γαμπρός κι έχετε να τακτοποιήσετε μόνο μερικές τελευταίες λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει ότι όλο αυτό το διάστημα ήσασταν οργανωτικοί και κάνατε μεθοδευμένες κινήσεις, γι αυτό άλλωστε κι εμείς στο teleiosgamos.gr βρισκόμαστε δίπλα σας και σας συμβουλεύουμε σε κάθε σας βήμα. Ετοιμάσαμε λοιπόν για εσάς μερικές συμβουλές που αν τις ακολουθήσετε θα ζήσετε τη μέρα του γάμου σας χωρίς άγχος.

Σας έχουμε ήδη τονίσει πόσο σημαντικό είναι να αισθάνεστε άνετα και ιδιαίτερα να διατηρήσετε ξεκούραστα τα πόδια σας. Γι αυτό να έχετε μαζί σας κι ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια που θα φορέσετε μόλις νιώσετε τα πόδια σας ότι θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται. Δεν θα το παρατηρήσει κανείς στη δεξίωση κάτω από το μακρύ νυφικό σας.

Φροντίστε ώστε η ουρά του νυφικού σας να μπορεί να μαζευτεί, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν χορεύετε και γενικότερα θα αισθάνεστε άνετα σε όλη τη διάρκεια της δεξίωσης. Ο τρόπος που θα μαζεύεται θα πρέπει να είναι ασφαλής ώστε να μην υπάρξουν …… ατυχήματα, όπως να πατήσετε και να ξηλώσετε το φόρεμα ή να μπλεχτεί το τακούνι σας και να σκοντάψετε. Μερικές μεγάλες και μεσαίου μεγέθους παραμάνες αποδεικνύονται πάντα χρήσιμες!

Ευχαριστείστε την οικογένειά σας που σας στήριξε και σας βοήθησε και αφιερώστε λίγο χρόνο σε όλους τους καλεσμένους. Μην αφήσετε κανένα να νιώσει παραμελημένος. Μοιράστε τον χρόνο σας δίκαια σε όλους και αποφύγετε να δώσετε ιδιαίτερο βάρος μόνο στους κολλητούς σας ή μόνο στους δικούς σας συναδέλφους κλπ.

Μην ξεχάσετε να φάτε κι εσείς στη δεξίωση, ενώ θα πρέπει να ξεκινήσετε τη μέρα με ένα καλό πρωινό. Θα κουραστείτε αρκετά και ο οργανισμός σας θα πρέπει να είναι δυνατός για να ανταπεξέλθει.

Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε την προηγούμενη μέρα. Ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας, την περιποίηση και την αναζωογόνηση που χρειάζεται. Μείνετε εσείς και ο εαυτός σας, ανάψτε μερικά αρωματικά κεριά, χαμηλώστε τα φώτα, βάλτε απαλή μουσική και αφεθείτε σε όμορφες σκέψεις, όπως αυτές για το ταξίδι του μέλιτος που σε λίγο θα ξεκινήσει για εσάς.

Στο γάμο σας να χαμογελάτε πολύ, να δείχνετε την ευτυχία σας χωρίς φόβο και πολύ πάθος! Καλό είναι να μην κάνετε διαρκώς αστείες γκριμάτσες, αφού υπάρχουν κάμερες γύρω σας κι εσείς πρωταγωνιστείτε.

Φροντίστε το πρόγραμμα της ημέρας να είναι τέτοιο, ώστε να έχετε χρόνο για να βγάλετε  φωτογραφίες και μερικές ακόμη καλλιτεχνικές. Οι φωτογραφίες είναι από τα λίγα που θα έχετε για να σας θυμίζουν το γάμο σας για την υπόλοιπη ζωή σας.

Tα εσώρουχά σας, όπως σας έχουμε συμβουλέψει και σε αντίστοιχα άρθρα, πρέπει να είναι άνετα και διακριτικά. Φανταστείτε να ξεπροβάλει το σουτιέν σας από το μπούστο σε κάθε κίνηση; Θα έχετε άλλα να προσέχετε, μην αγχωθείτε λοιπόν με κάτι τέτοιο.

Μην πιείτε πολύ αλκοόλ. Ένα ποτηράκι ίσως πριν το γάμο να σας χαλαρώσει, αλλά γενικά μην πιείτε εκείνη τη μέρα. Θα πρέπει να είστε εκεί και να ζείτε τις στιγμές.

Το σημαντικότερο είναι να μην σταματήσετε να δείχνετε στο μωρό σας πόσο το αγαπάτε και πόσο ευτυχισμένη είστε που θα περάσετε μια ολόκληρη ζωή μαζί!

Πηγή: http://www.teleiosgamos.gr